Szolgáltatásaink
A haj ereje - szépsége
Újdonságaink!
Kèrastase
Chroma absolu kezelés 45-60 perc

Ajánljuk mindenkinek,aki szeretne könnyen kezelhető hajat,függetlenül attól,hogy göndör,vagy hullámos haja van-ez nem tartós hajegyenesítés, hanem ápoló kezelés-, MORPHOKERATIN-t juttatunk a hajba,így erősítve a saját keratin állományt. Garantáltan több hétig nem fog szöszölődni szárítás után a haja. Hatása megerősíthető az otthoni termékhasználattal.

Kèrastase
Thérapiste 15 perc+szárítás

A legsérültebb hajszerkezetet is életre kelti….több rétegben erősíti,építi újra a hajszerkezetet.

Kèrastase
Kaviáros kényeztetés 60 perc

Egy igazi luxus élmény,illata elvarázsol!
Lepd meg magad,vagy szerettedet ezzel a különleges élménnyel,kapcsolódj ki egy órán keresztül!

Mi fog történni?
Először finoman átpeelingezzük a fejbőrt, így eltávolítjuk az elhalt hámsejteket,szennyeződéseket a fejbőrről és a hajszálakról. Következik egy kényeztető hajfürdő fejmasszázzsal, majd ezután feltesszük a pakolást,melybe kis kaviárgyöngy formájú hatóanyagok kerülnek.

Mik ezek a hatóanyagok?
Egy igazán sokoldalú készítmény,  jótékonyan hat a fejbőrre és a hajszálakra egyaránt.

ABYSSINE-t tettek bele, mely a mélytengeri vulkanikus kőzetekből származó mikroorganizmus, és a fejbőrre van nyugtató hatással. Védi a szabadgyökök és a kémiai szerek károsító hatásai ellen, csillapítja a bőrirritációt, erősíti a fejbőrt.

  • CERAMIDOK-a hajszerkezetet erősítik
  • OLÈO-COMPLEX-táplál,fényt ad
  • BISABOLOL nyugtatja a fejbőrt
  • GLÜKOLIPIDEK a hajnövekedést fokozzák
  • A ÉS E VITAMINOK óvják a haj színét az UV károsodástól
Kèrastase
FUSIO DOSE expressz kezelés 3 perc

Nincs időd,de mégis szeretnél mélyreható ápolást?

Akkor Neked találták ki a Kèrastase ampullás kezelését, mellyel a hajfürdőt követően, mindössze 3 perc alatt több hajmosáson keresztül érezhető ápolásban részesül a hajad.

Húszféle kombinációban igény szerint,teljesen személyreszabottan állítjuk össze a Te ampulládat.

A hatása rögtön érezhető!

Hajvágás
Női hajvágást akár klasszikus, akár a legdivatosabb formát szeretné, személyre szabottan, konzultáció után készítem el. Fontos számomra, hogy a frizura könnyen kezelhető legyen Vendégeim számára a mindennapokban is. Sokoldalú vagyok, igyekszem minden stílusú frizurát kívánságra elkészíteni, hozzám azonban a franciás,nőies stílus áll legközelebb.
Tudatosan dolgozom, így nem okoz problémát a hajvágást a következő alkalommal “megismételni”, ha szeretnéd.
Új frizurádhoz styling tippekkel látlak el.
HAJSZÁRÍTÁS
Akár alkalomra, akár “csak” hétköznapra, megfelelő formázással vendégeimnek ápolt külsőt készítek, mely hozzájárul magabiztos megjelenésükhoz. A formázó termékeket a hajtípushoz és a frizurához körültekintően választom meg, fontos számomra a haj védelme a hőhatásokkal szemben, ezért mindig használok hővédő terméket.
FÉRFI HAJVÁGÁS
Személyes konzultációt követően készítek géppel és/vagy ollóval készítek bármilyen frizurát -klasszikustól a modernig. Az ápolt férfi megjelenéséhez a gondosan vágott frizura manapság elengedhetetlen. Férfi vendégeimet is segítem hajápolási, formázási tanácsokkal, kényelmükhöz hozzájárulok azzal, hogy hajformázó és hajápoló termékeket az üzletben is forgalmazunk.
GYERMEK HAJVÁGÁS
Nálunk a legkisebbek is remekül érzik magukat, nincs síró gyerek, hajvágás miatt szorongó anyuka. Játszósarok fogadja kicsiket, mesefigurás beterítő kendővel, gyermek frizurás albummal kényeztetjük őket,melyből a szülővel kiválaszthatja mit szeretne. A hajvágás alatt mesefilmet vetítünk ‘izgágább’ kis vendégünknek.
HAJFESTÉS

Vendégeink egyéniségéhez illő hajszíneket a L’Orèal Professionell kiváló termékeivel készítjük,ügyelve minden esetben a hajszálak egészségének megóvására. Érzékenyebb vendégeknek, kismamáknak, illetve vékonyszálú hajhoz ammóniamentes terméket javasolunk. A satírozást, melírozást, és hajszőkítést is kíméletes módszerrel, esetenként Olaplex hajkötés sokszorozó termékkel kiegészítve végezzük. Vállalunk továbbá elrontott hajszínek korrigálását, ez esetben egyedi díjszabást alkalmazunk konzultációval egybekötve. Alkalmakra, például buliba, vagy fesztiválra kimosható hajszínezőket is tartunk vadabb, feltűnő színekben. A legújabb színváltoztató technikákat /ombre, balayage, brondie, copacabana, conturing, kesztyűs melír/ szintén professzionális, hajkímélő módon készítjük.

ALKALMI FRIZURÁK

Legyen szó esküvőről, ballagásról, diplomaosztóról, vagy bármilyen rendkívüli eseményről, a rendezvényhez színvonalához méltó frizurádat a legváltozatosabb stílusban, egyéniséged, alkatod figyelembe vételével professzionális módon készítjük el számodra. Figyelmedbe ajánlom Partnereimet, akik rendezvény, fotózás alkalmával garantáltan profi munkájukkal hozzátehetnek megjelenésed tökéletességéhez, élményéhez!

HAJHOSSZABBÍTÁS

Ma már bárki viselhet hosszabb, dúsabb hajkoronát, mint ami adatott neki! Álomfrizurádat kizárólag egyénre szabottan, válogatott, kiváló minőségű európai hajból készítem hajvarrással. Ez a technika a leghajkímélőbb, kevés idővel rendelkező vendég számára is elérhető. A tincses technikákkal ellentétben a szakszerűen végzett hajvarrás és megfelelően kiválasztott hajmennyiség nem terheli meg a hajhagymákat. Több, mint 15 éves tapasztalattal, elégedett vendégeim garanciájával végzem a hajvarrást.

Másik alkalmazott módszerem a HAIRTALK hideg illesztés. Ez a legkevésbbé feltűnő technika, a hajak vékony ragasztócsíkokra bedolgozott első osztályú indiai hajból készülnek Németországban. Színskálából rendelhető bőséges színválasztékban. A HAIRTALK hajak nincsenek szilikonnal bevonva, eredeti kutikulával rendelkeznek, ezért a többi hasonló hajhoz képest könnyebben kezelhetők, kevésbbé gubancolódnak. Rövidebb hajhoz ajánlom, illetve azoknak a vendégeknek, akiket zavarnának a hajvarrásnál fűzött haj sorai. Ennél a technikánál a rendelt hajat 3x lehet feltenni, utána cserélni kell. Az oldószere kíméletes, otthoni hajápoláshoz a cég saját termékeit javasolom, melyet igény szerint be is tudok szerezni.

STEAMPOD FLAT-IRON

Magas nyomású gőzlapvasunkkal könnyedén regeneráljuk a kémiai szerek, valamint a nap által károsodott hajat, prokeratinos feltöltéssel lenyűgözően fényes és ápolt lesz több hajmosáson keresztül.

GHD HAJFORMÁZÓK

Frizurakészítésnél azt vallom, hogy kizárólag egészséges hajból lehet rugalmas, de tartós frizurát készíteni. A “beton”, agyonlakkozott, meggyötört hajak ideje lejárt, éppen ezért választottam a neves Cambridge-i cég hajszárítóját, valamint hajformázó vasait munkaeszközömmé. Mindegyik megőrzi a haj nedvességtartalmát, ezáltal tartósabb, fényesebb a végeredmény. A cég partnerszalonjaként forgalmazzuk a hajformázókat, beleértve a fésűket, hajkeféket is.

OLAPLEX

Kiváló és egyedülálló hajkötéssokszorozó készítmény, melyet önálló kezelésként is alkalmazunk, valamint bizonyos esetekben szőkítő adalékként használjuk. Képes a hajszálakban lévő kénhidakat összekapcsolni, ami minden egyes fizikai és kémiai igénybevételnél sérül. Az eredmény testesebb, fényesebb, könnyen kezelhető haj!