Glamour Szépségszalon
A haj ereje - szépsége
Bemutatkozom
Bán Nikoletta vagyok,a Glamour haj és körömstúdió tulajdonosa.

Már óvodás korom óta szeretek a hajjal foglalkozni, babáimon kezdtem a “szakma alapjait” gyakorolni. Szerencsére a kézügyességem mindig jó volt, így már korán eldöntöttem, hogy fodrász leszek.

Érettségi után jelentkeztem fodrász tanulónak, gyakorlati időmet Makra Zoltánnénál /Ági néninél/ töltöttem, ahol nagyon jó alapokat szereztem.

Már tanulóidőm alatt rájöttem, hogy számomra testhezálló szakmát választottam, hisz mozgékony vagyok, szeretem a szép és esztétikus dolgokat, örömet okoz, ha segíthetek azáltal,  hogy szebbé varázsolom az embereket.

Rengeteget gyakoroltam, igyekeztem minél rutinosabb lenni. Tanulóversenyen is részt vettem, ahol Alkalmi frizura kategóriában 2. helyezést értem el. A kezdetektől érdeklődöm az újdonságok iránt. 1994-től folyamatosan dolgozom, 1999-ben szereztem Mestervizsgát, valamint 2007-től diplomás szakoktató vagyok.

Mindig igyekeztem a lehetőségekhez mérten a legjobb minőségű anyagokkal dolgozni, ebből ma sem engedek. Éppen ezért tettem le a voksomat a L’Orèal Professionell márka mellett, hiszen teljes termékpalettájuk megadja számomra a magas minőségű munka végzéséhez szükséges anyagokat. Néhány éve nagy vágyam vált valóra, amikor a Kèrastase luxusmárkát is bevezethettem a vendégek körében. Ettől kezdve személyre szabott hajdiagnózissal és hajápolók forgalmazásával is segítem a hozzám fordulókat. 2015-től a GHD, a világ legkiválóbb hajformázó termékeit forgalmazó cég partnerszalonja lett a Glamour haj és körömstúdió, ezért már eszközöket is biztosítani tudok ahhoz, hogy a vendég otthon is elkészíthesse frizuráját.

noiA fodrászat minden területe érdekel, évente sok képzésen veszek részt itthon és külföldön egyaránt. Kiemelkedően fontos számomra az EGÉSZSÉGES, ÁPOLT haj, azt vallom, hogy szép és tartós frizurát csak ebből lehet készíteni.
Az üzletben arra törekszem, hogy jó hangulatban és professzionális kiszolgálásban részesítsem vendégeimet, ebben segítenek kiváló technikus kolléganőim, akikkel évek óta együtt dolgozom.

Szeretnénk a látogatásokat élménnyé varázsolni számukra, ezért különösen figyelünk a kényelmükre, hogy a legkisebb vendégtől az idősebbekig, mindenki jól érezze magát nálunk.