Szolgáltatásaink
A haj ereje - szépsége
Körömkozmetika

Kedves leendő Vendégeim!

 

Bereczki Zsuzsanna vagyok, 2017-ben végeztem el az OKJ-s kézápoló – műkörömépítő tanfolyamot. 2020.szeptemberében, döntöttem el, hogy ebben a csodás szakmában szeretnék dolgozni. Azóta folyamatosan fejlesztem magam, továbbképzésekre járok, hogy minél jobb minőségű munkát adjak ki a kezeim közül.

Azért döntöttem a körmös szakma mellett, mert itt kifejezhetem a kreativitásom és alkotási vágyam, és nem utolsó sorban, örömöt szerezhetek a Vendégeimnek, akik elégedetten távoznak megszépült kezekkel!
Szerencsére magam és a vendégeim is az elegáns és letisztult stílust részesítik előnyben, így ezt a vonalat képviselem a munkám során is.

Főprofilom a géllakkozás, erősített géllakk , amely akár egy 3-4 hétig tartós körömlakk!Természetesen odafigyelve az allergiás vengégeimre, vegyszermentes, növényi alapú és állatkisérletektől mentes alapanyagokkal is dolgozom, ami semmilyen körülmények között nem károsítja a természetes körömlemezt!

Mindig arra törekszem, hogy kizárólag minőségi munkát adjak ki a kezeim közül és a Vendégeim is elégedetten távozzanak, majd megtisztelve bizalmukkal, vissza is térjenek.

Amennyiben szeretnél te is csodás, tartós körmöket, keress bizalommal!

Elérhetőségem:
Telefon: +36208017099
Facebook: https://www.facebook.com/zsuzskonails/